Omvisning

Torsdagsomvisning
Bli med en av våre kunnskapsrike formidlere rundt i en av Haugars aktuelle utstillinger.
Omvisningen starter kl. 13.00 og er inkludert i inngangsbilletten.

Babyomvisning
Tilrettelagt omvisning for barselgrupper og småbarnsforeldre som ønsker å oppleve kunst under sine daglige trilleturer. Den siste fredag hver måned kl. 13.00 er det en babyomvisning inkludert i inngangsbilletten. Foreldrene kan ta med seg vognen inn, og omvisningen foregår i et rolig tempo. Haugar har tilrettelagte lokaler med heis, samt en kafé med babystoler og leker.

Tilbud til Vestfolds seniorer
Vi inviterer eldresentre, senioruniversiteter og private pensjonistforeninger med på omvisning med eller uten verksted. En omvisning kan være både inspirerende og gi ny påfyll i hverdagen. Verkstedet er en forlengelse av kunstopplevelsen i museet hvor Haugars profesjonelle kunstformidlere lærer bort spennende teknikker som f. eks trykk. Omvising er inkludert i inngangsbilletten, og må bestilles på forhånd. Senioromvisningen kan også bestilles i samarbeid med kommunenes tilbud ”Den kulturelle spaserstokken”.

Private omvisninger
Museet kan tilrettelegge omvisningstilbud for grupper i og utenfor museets åpningstid.
Henvendelser/bestillinger kan gjøres via telefon: 33 30 76 70 eller e-post: haugar@vestfoldmuseene.no
Bestillinger via e-post må bekreftes av museet.

Priser
Se billettpriser for priser på omvisninger.

Skoleomvisninger
Museet har ca. 10 000 skoleelever, alle trinn, på besøk årlig. De kommer fra hele Vestfold og er en prioritert målgruppe. Et besøk på Haugar for å oppleve kunst av høy kvalitet er en viktig del i Den kulturelle skolesekken.

Forrige artikkelSkolebesøk – generell info Neste artikkelOmvisning med Gulliksen